Dare to Go

DARE TO GO

Hoe blijf je jezelf in een wereld die jouw constant wil veranderen – Dare to Go en ontmoet je ware kracht!

Voor wie?
Hunker je ook naar het gevoel van vrijheid, rust en ontspanning? Weg van de dagelijkse drukte en de hectiek van het bestaan? Wil je alle langere tijd die andere kant van jezelf beter leren kennen? Een kant die de mogelijkheden ziet, de waarachtigheid waarneemt en de andere waarheid hoort. Die intuïtief aanvoelt het anders te willen doen alleen geblokkeerd wordt door een denkwereld die gevormd is door wat onze omgeving van ons is gaan verwachten? Wil jij weer richting geven aan jezelf, authentiek en vanuit jouw bruisende krachtige energie?

Dan is de spirituele reis Bali jouw buitengewone kans om dit te gaan ervaren.

Waarom Dare to Go?
Omdat we ons sterk gehecht lijken te hebben aan een kunstmatige intelligentie die voor een verlaging van onze innerlijke waarden heeft gezorgd. Hierdoor drijven we steeds verder weg van dat wat echt belangrijk voor ons is. Stress en burn-out zijn daar o.a. het gevolg van. En al heb je veel boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling, communicatie en leiderschap en je kennis en kunde bijgespijkerd, daarmee kom je er niet. Er zijn diepere processen aan de gang die jouw bevlogenheid en energie richting willen geven.

Hoe raak je deze krachtige energiestromen aan? Hoe geef je van daaruit authentiek richting, allereerst aan jezelf? Hoe stijg je boven de beperkingen van het systeemplafond uit? Door je agenda vrij te maken en jezelf toe te staan eens grondig naar jezelf te kijken. Weg van de dagelijkse werkelijkheid. Dare to Go!

Waarom Bali?
Omdat zij ademen waar jij naar verlangt. Zij leven volgens oude wijsheid en tradities en nemen dit automatisch mee in hun dagelijkse (werk)leven. Steeds meer willen wij vanuit de westerse wereld verbinding met deze oude wijsheden en rituelen maar dan op een praktische manier die past binnen onze moderne samenleving. Bali is de bron waar wij zo naarstig op zoek naar zijn.

Panca Maha Bhuta
Het gaat hier om een Sanskriet term die ‘de vijf grote elementen‘ betekent en deze ook beschrijft. Ether, lucht, vuur, water en aarde. Op Bali en in het hindoeïsme is het een normaal begrip en wordt het dagelijks toegepast. Deze vijf elementen, Panca Maha Bhuta, zullen jouw hulpbronnen zijn en worden op een bijzondere manier ingezet als basis om jouw spirituele en innerlijke reis op Bali vorm te geven. Uiteraard in combinatie met jouw thema’s, vragen en behoeften.

Wat levert het concreet op?
Weten waar je gelukkig van wordt en waar je energie van krijgt. Je bevlogenheid weer voelen ook in je werk. En sturing geven aan je loopbaan, en aan je leven. Stoppen met overleven en weer gaan leven. Diepgang in je relaties, met aandacht en oprechte interesse en vanuit rust en mildheid. En mocht je dit allemaal al kunnen en doen, dan herijk en herbezin je jouw koers. Ben ik waar ik wilde zijn? Wil ik nog steeds die kant op of ga ik mijn koers verleggen? En waarheen dan? Het zorgt ervoor dat je weer gemotiveerd bent, gedreven en pro-actief, met aandacht en in rust.

Jouw begeleiding
Ik – Nancy Verstegen – eigenaar van het bedrijf WaarMakers, zal jou op deze spirituele weg naar Bali begeleiden.
Jij kent misschien mijn liefde voor het eiland Bali en de Balinese cultuur. Telkens weer word ik opnieuw in vervoering en ontroering gebracht en meegezogen door de geuren en kleuren, de smaak van de creatieve geest, de puurheid en congruentie van zijn, de wijsheid en intelligentie van het hindoeïsme, de kracht en pracht van de natuur, de dualiteit in letterlijk die andere kant van de wereld, de vrijheid die de discipline van deze cultuur in zich draagt en daarmee dus rust, zekerheid en vertrouwen schept. In één woord: magisch! Het maakt mij liefdevol, neutraal, vrolijk en ontspannen en mijn blik op de werkelijkheid verandert direct.

En hoe mooi deze woorden ook zijn, de enige manier om de werkelijkheid ervan waar te nemen, is door het zelf te ervaren. Ik begeleid jou dan ook graag op deze reis. Met een gezonde dosis humor, enthousiasme en speelsheid. En met een persoonlijke en rechtstreekse benadering. Ik geloof in de kracht van wat zich aandient in het moment en speel daar graag op in. Vanuit ervaring en op intuïtie. Uitdagen, stretchen en prikkelen zijn sleutelwoorden. Ook of zelfs juist wanneer er beren op de weg zijn.

Dare to Go - Let's Go!